Onze geschiedenis

Oprichting Jachtbouw Tijssen door Willem en Els

1969

In 1969 zijn Willem en Els Jachtbouw Tijssen gestart. Willem bouwde de mooiste (en snelste) Schakels en Spankers en Els zorgde voor de kleding en de dekzeilen. Zo gingen ze naar talloze wedstrijden toe.

De grote verhuizing

1973

De Boerderij werd te klein en ze verhuisden naar de overkant. De boten werden groter en de werkzaamheden steeds uitgebreider. Het magazijn van Els groeide uit tot een serieuze watersportwinkel. Willem en Els bezochten steeds meer wedstrijden, wat de bekendheid van het bedrijf ten goede kwam.

Een nieuwe winkel

1993

Er werd een nieuwe winkel geopend en de jachtwerf kreeg er twee hypermoderne loodsen bij. De klanten kwamen inmiddels al uit heel Nederland om hun spullen te kopen. Het jaar daarop, in 1994, vierde Jachtbouw Tijssen haar 25-jarig jubileum. Samen met de dochters Lisbeth en Margot bouwden Willem en Els aan een krachtig familiebedrijf.

Huidige locatie aan de zeilbaan

2006

Lisbeth en Margot verhuizen met de winkel naar de huidige locatie aan de Zijlbaan. Het bedrijf wordt voortgezet onder de naam ‘Tijssen Watersport’. En daar hoort natuurlijk ook een nieuw logo bij.

Tijssen goes online!

2014

Er komt weer een nieuwe winkel bij: de webshop van Tijssen Watersport gaat online! Het bedrijf heeft nog altijd de wind in de zeilen en gaat met volle kracht vooruit. “We zijn klaar voor de toekomst!”

Oprichting magicmarineshop.nl

2015

Vanaf nu kan je via magicmarineshop.nl de volledige collectie van Magic Marine bestellen. Bovendien kun je op de 1e verdieping ook alles passen in de Magic Marine Shop-In-Shop.

Nieuwe frisse webshop!

2016

De webshop van Tijssen is volledig vernieuwd! De webshop is een online omgeving waar je alles kunt vinden op het gebied van watersport. Maak verlanglijstjes voor de klusjes die nog moeten komen of laat je inspireren door het veelzijdige aanbod.