Over Tijssen Watersport

over tijssen watersport

Hoe het begon

Tijssen Watersport is al sinds 1969 een begrip in de regio. Ooit begon het familiebedrijf in Zoeterwoude, als een jachtwerf met daarbij een watersportwinkel. In 2006 werd de winkel uitgebreid en verhuisd naar de Zijlbaan in Leiderdorp.

Ben je benieuwd naar de complete geschiedenis van de winkel? Ga met ons mee terug in de tijd! We hebben een samenvatting gemaakt aan de hand van uniek beeldmateriaal. Van zwart-wit foto’s tot moderne kiekjes. Klik hier.

Onze locatie

In Leiderdorp vind je onze ruim opgezette watersportwinkel. Inmiddels is Tijssen Watersport een modern bedrijf waar je eigenlijk nooit uitgekeken raakt. Wil je even een digitaal rondje lopen? Dat kan! We hebben en 360 graden tour in onze winkel laten maken. Klik hier om onze showroom in 360 graden te bekijken.

Passie voor watersport

Het ervaren Tijssen-Team weet bijzonder veel van de diverse watersporten en producten. Maar dat niet alleen. Ons team weet ook als geen ander wat service is en denkt graag met je mee bij de aanschaf van een product. Eerlijkheid en persoonlijke service staan bij ons voorop. Daarnaast verstaan wij een aantal bijzondere ambachten. Mocht je nieuwsgierig zijn, kom dan eens kijken. Onze werkbank staat gewoon in de winkel.

De voordelen op een rij

  • De winkel is gemakkelijk te bereiken.
  • Er is altijd voldoende parkeergelegenheid.
  • Je kunt zelfs voor de deur afmeren met je boot.
  • Er is een speelhoek voor de kinderen.
  • Je kunt ter plekke zien hoe wij  touw en staaldraad bewerken.
  • Op dezelfde locatie vind je Zeilmakerij Troost (1e etage)