De Cobb is een barbecue die op tafel kan staan. De Cobb is een veelzijdig en klein kooksysteem op vuur. De handzame maat maakt het eenvoudig en makkelijk om de Cobb op te bergen en te verplaatsen.

De Cobb bestaat uit een mantel en een RVS kom. Op de mantel zitten rubberen ringetjes waar de kom in valt. In de kom zit het brikettenmandje, hierdoor wordt de kom warm. Door de rubberen ringetjes wordt de warmte van de kom niet overgedragen naar de mantel. Hierdoor is het mogelijk kom de Cobb tijdens het koken te verplaatsen en op tafel te zetten.
De Cobb wordt standaard geleverd met de basis plaat. De basis plaat is zo ontworpen dat u vis, vlees en groentes op de plaat kan grillen. Met de handige gaatjes rondom de basis plaat, lekt het overbodige vet in de opvang kom. Doordat het vet niet in het vuur komt ontstaan er geen vlammen of rook.
De Cobb is meer dan een barbecue alleen. Met de vele verschillende accessoires is alles mogelijk met de Cobb.
Klik hier voor onze Cobb artikelen

 

Met de grillplaat+ krijgt het voedsel karakteristieke grillstrepen en wordt de warmte mooi verspreid over de grillplaat+.

 

Met het rooster kunt u een oven van de Cobb maken. Gebruik hiervoor uw basis plaat met het rooster en de deksel. In deze opstelling kunt u taarten bakken of vlees garen.
Met de pizzasteen accessoire op het rooster kunt u een echte pizzaoven maken. 

 

Met de bakplaat is het mogelijk om pannenkoeken te bakken, eieren en omeletten maken of vlees en vis in te bakken.

 

Met de wok accessoire kunt u een lekkere wok maaltijd klaarmaken, soep maken, een stoofpot of saus.

 

Met de rookpallets kunt u perfect roken met de Cobb. Een handje vol, gewikkeld in aluminiumfolie, op de briketten of de cobble stone. Vervolgens de deksel erop, dan is het vlees zo klaar.