De IJssel Coatings BV heeft een compleet programma van producten ontwikkeld voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen. Deze producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, zijn eenvoudig aan te brengen met verfroller of kwast en bieden u een optimale bescherming van uw eigendom. 
Het complete programma omvat producten voor de bescherming en reparatie van hout, corrosie werende coatings voor staal en aluminium en osmose remmende materialen voor polyester.

klik hier voor onze producten van De IJssel

De IJssel Double Coat

Een zeer mooie 2 componenten jachtlak geschikt voor hout, polyester, staal.

deze verf heeft een zeer hoge glans en vloeit mooi uit. Door de 2 componenten formule heeft Double Coat ( ook wel D D lak genoemd) een zee lange levensduur.

 

De IJssel epoxy producten

Voor het bouwen of repareren van hout of polyester schepen  hebben wij een uitgebreid assortiment aan  polyester hars, epoxy hars, en 2 componenten lijmen en plamuren. geschikt voor boven of onder water.

 

De IJssel plamuur   

Voor een mooi schilder resultaat leveren wij verschillende polyester en epoxy plamuur. deze 2 componenten plamuur is geschikt  voor  het plamuren van schepen onder en boven water. tevens worden deze producten ook vaak gebruikt voor het schilderen van de woning.

 

Schilder benodigdheden

Wij hebben alle benodigdheden van kwasten, rollers , vacht rollers, mengbekers tot glasvezel alles om een goed resultaat te krijgen.    


Klik hier voor onze De IJssel producten.