Een gasfles is een vat waarin een gas, meestal is dit een mengsel van vloeibaar gemaakt propaan (lpg) en butaan. Deze stof is onder druk opgeslagen in het vat.

 

Gasflessen kopen

Wil jij graag een gasfles kopen? Dan ben je bij Tijssen Watersport aan het juiste adres! Bij ons kun je alle benodigdheden voor een gasinstallatie kopen, zo bieden wij niet alleen gasflessen aan, maar nog veel meer. Binnen ons assortiment hebben wij de Gas Cylinder houder, deze is gemaakt van blauw HDPE en voorkomt roestvlekken en krassen. De afmetingen van de gas cylinder houder zijn 212 x 36 mm (D x H). Om de druk van het gas te regelen hebben wij de Drukreg. campinggas+slangpilaar-30mbar, deze heeft een werkdruk van 30 mbar en deze bevat ook een slangpilaar.

 

Gasfles omruilen

Buiten het kopen van gasflessen, bieden wij nog een service aan. Gasflessen omruilen kan namelijk ook bij ons! Bij Tijssen Watersport kun jij jouw lege gasfles omruilen voor een vol exemplaar. Op deze manier hoef jij niet zelf jouw gasflessen te vullen en ook niet steeds nieuwe gasflessen aan te schaffen. Binnen ons assortiment verkopen wij ook andere benodigdheden voor gasinstallaties, zoals gasslangen, knelringen, drukregelaars en gas cylinder houders.

 

Overige vragen over gasflessen?

Wil jij gasflessen aanschaffen of gasflessen omruilen of heb jij misschien een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ons adres is: Zijlbaan 10, 2352 BN te Leiderdorp. Neem gerust een kijkje online of in de winkel en vragen zijn altijd welkom.