De tijd die u op uw boot doorbrengt, is omlekker te ontspannen. Daarom is het van belang dat u ook op uw boot comfortabel zit. Bij Tijssen Watersport begrijpen we dit en daarom hebben we een uitgebreid assortiment kussens. Deze kussens zijn allemaal gemaakt voor de watersport en voldoen aan hoge kwaliteits-eisen. Ze zijn waterafstotend en kunnen tegen regen en zon, zodat u bij iedere weersomstandigheid de garantie heeft van een geweldig zitcomfort. 

Op onze kussens zult u niet alleen prinsheerlijk zitten, ze zien er ook prachtig uit. Een nieuwe set kussens kan de hele uitstraling van de boot veranderen en zo ziet de boot er, met minimale inspanning, weer helemaal fris en nieuw uit. Onze kussens zijn geselecteerd op duurzaamheid en blijven lang mooi. zo heeft u jaren plezier van de kussens op uw boot!

 

Naast een assortiment kapok-kussens bieden wij ook kussens aan met uitsneden van ANWB-vaarkaarten. Een fantastisch cadeau aan voor een booteigenaar, maar misschien nog wel leuker om zelf aan boord te hebben. Met een kaartkussen van de omgeving waar u vaart is de boot helemaal gepersonaliseerd.  

 

Hoewel het heerlijk kan zijn hele dagen op de boot te vertoeven, kan een fijne rugleuning af en toe een gemis zijn. Om dit op te lossen verkoopt Tijssen Watersport de Comfort Seats. Met een Comfort Seat heeft u aan boord, maar ook aan de waterkant of in de tuin altijd een comfortabele stoel met rugleuning met verstelbare hoek. Of u rechtop wil zitten of juist lekker wil liggen, met een Comfort Seat kan het allemaal!

 

De zomer is natuurlijk hét seizoen om te watersporten, maar ook in de lente en herfst kan het nog heerlijk zijn op het water. Om comfortabel warm te blijven in de seizoenen dat het buiten frisser wordt en uw vaarseizoen te verlengen is de Stoov ontwikkeld: een verwarmd kussen dat met haar geavanceerde infrarood-technologie zorgt voor 4 tot 8 uur heerlijk warm vaargenot op één accu. 

 

Klik hier voor ons assortiment kaartkussens

Klik hier voor ons assortiment Comfort Seats

Klik hier voor ons assortiment verwarmde Stoov-kussens