Heeft u vragen over het onderhoud of reparaties aan uw boot? Bij Tijssen Watersport beschikken we over alle benodigde kennis en producten om u verder te helpen.

Bootonderhoud
Bij Tijssen Watersport beheren wij verschillende schuur-, wax-, polijst- en poetsmachines, die voor slechts € 15,- per dag te huren zijn. Bij het ophalen leggen wij precies uit hoe de poetsmachine werkt en u optimaal resultaat behaalt. Bij het poetsen met een poetsmachine raden wij aan de producten van RIWAX te gebruiken. De gehele lijn RIWAX-producten is speciaal ontwikkeld om verweerd lakwerk of polyester zijn oude glans terug te geven en om de boot te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wij adviseren u graag over welke producten het beste op uw boot te gebruiken zijn. Ook raden wij aan om de machines ruim van tevoren te reserveren, zodat teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Mocht u nog meer vragen hebben over andere onderhouds- of reparatieklussen, kunnen wij u ook hierin adviseren. Tijssen Watersport beschikt over een uitgebreid netwerk van betrouwbare en ervaren specialisten op ieder gebied en waarmee wij u indien nodig in contact kunnen brengen.

Artikelen boot onderhoud

Bij het onderhouden van een boot horen natuurlijk ook goede reinigingsproducten bij. De Aluminium Polish met PTEF is een middel voor het polijsten van aluminium boten en masten, deze is ideaal voor visboten en zorgt ervoor dat het aluminium mooi blijft. Voor het intensief reinigen van oppervlakken is de Borstel 20 cm - Medium een goede ondersteuning, in combinatie met een goede reiniger verwijdert u hiermee gemakkelijk hardnekkig vuil. Voor het reinigen van oppervlakken die wat makkelijker te beschadigen zijn is de Borstel 20 cm - Zacht een goede ondersteuning, deze borstel heeft wat zachtere haren, waardoor het niks beschadigd.

Overige vragen over reparatie of boot onderhoud?

Heeft uw boot reparatie nodig, wilt u uw boot poetsen of heeft u een andere vraag over onderhoud? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 071- 54 10 185 en via info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ons adres is: Zijlbaan 10, 2352 BN te Leiderdorp. Neem gerust een kijkje online of in de winkel en vragen zijn altijd welkom.