1969

In 1969 zijn Willem en Els Tijssen het bedrijf Jachtbouw Tijssen gestart. Willem bouwde de mooiste (en snelste) Schakels en Spankers en Els zorgde voor de kleding en den dekzeilen. Zo gingen zij naar talloze wedstrijden toe.

                                                                 

1973

De Boerderij werd te klein en Willem en Els verhuisden naar de overkant. De boten werden groter en de werkzaamheden steeds uitgebreider. Het magazijn van Els groeide uit tot een serieuze watersportwinkel en Willem en Els bezochten steeds meer wedstrijden, waardoor de naamsbekendheid van het bedrijf groeide. 

                                                           

1993

1993 werd een jaar met veel veranderingen. Er werd een nieuwe winkel geopend en de jachtwerf kreeg er twee hypermoderne loodsen bij. De klanten kwamen inmiddels al uit heel Nederland om hun spullen te kopen. Het jaar daarop, in 1994, vierde Jachtbouw Tijssen haar 25-jarig jubileum. Samen met de dochters Lisbeth en Margot bouwden Willem en Els aan een krachtig familiebedrijf.

2006

Het Familiebedrijf groeide en groeide en Lisbeth en Margot namen het stokje van hun ouders over. Zij verhuisden met de winkel naar de huidige locatie aan de Zijlbaan en het bedrijf werd voortgezet onder de naam 'Tijssen Watersport'. Bij deze nieuwe naam hoorde natuurlijk ook een nieuw logo. 

              2014

In dit jaar kwam er een nieuwe winkel bij: De Tijssen Watersport webshop. Deze draait sindsdien volop naast de winkel in Leiderdorp. Het bedrijf heeft nog altijd de wind in de zeilen en gaat met volle kracht vooruit. “We zijn klaar voor de toekomst!”

2015

Ook in 2015 werd er hard gewerkt aan de digitale omgeving van Tijssen Watersport en ging de Magic Marine Shop online. Via deze webshop kan sindsdien de volledige collectie van Magic Marine besteld worden. Bovendien werd op de eerste verdieping van onze winkel in Leiderdorp de Magic Marine Shop-In-Shop geopend, waar alle artikelen gepast en gekocht kunnen worden. 

2016

De webshop van Tijssen is volledig vernieuwd! De webshop is een online omgeving waar je alles kunt vinden op het gebied van watersport. Maak verlanglijstjes voor de klusjes die nog moeten komen of laat je inspireren door het veelzijdige aanbod. Ook kun je nog steeds terecht in onze winkel in Leiderdorp waar we je kunnen voorzien van uitgebreid advies en waar al onze artikelen te bezichtigen en te passen zijn.