Het is bij Tijssen Watersport uiteraard ook mogelijk om diverse artikelen te huren. Zo verhuren wij bij Tijssen Watersport reddingsvesten en gereedschap voor uw boot.

 

Verhuur van reddingsvesten

Geen enkele boot kan onder reddingsvesten. Reddingsvesten behoren tot de belangrijkste veiligheidsmiddelen die u op een boot bij u kunt hebben. Een automatisch reddingsvest is kenmerken aan de combinatie van bescherming en draagcomfort. Het is het type vast wat gelijk zal worden opgeblazen zodra u overboord slaat. Uw hoofd zal altijd boven water worden gehouden dankzij het speciale ontwerp van dit reddingsvest. Daarnaast zijn onze reddingsvesten ook ten alle tijden uitgerust met reflecterende materialen om zo opvallend mogelijk te blijven. Vooral voor kinderen zijn reddingsvesten zeer handige accessoires. Kinderen bewegen namelijk van nature erg veel en kunnen natuurlijk snel in paniek raken wanneer ze zich in het water bevinden. Wij vinden het verhuur van reddingsvesten zeer belangrijk. Om deze reden maken wij het ook mogelijk reddingsvesten te huren in plaats van te kopen. Wij willen namelijk ook de mensen met minder budget veilig stellen.

 

Verhuur van gereedschap voor uw boot

Door kwalitatief gereedschap tijdens het onderhoud van uw motor te gebruiken verhoogt u de veiligheid en het comfort tijdens de werkzaamheden op uw boot. Daarnaast zorgt u er ook voor dat alles langer mee zal gaan. Wij begrijpen volledig dat het kopen van allerlei gereedschap voor op uw boot net iets te duur kan worden. Om toch iedereen het beste te bieden hebben wij het verhuur van gereedschap voor uw boot mogelijk gemaakt. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

 

 

 

Vragen over verhuur bij Tijssen Watersport

Heeft u na deze informatie nog vragen over verhuur bij Tijssen Watersport? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.