Al meer dan 30 jaar is Tijssen Watersport het adres waar je terecht kunt voor de bekende Zibro kachels, voorheen Zibro kachels. Wij verkopen deze producten met veel enthousiasme! Deze kachels zijn niet alleen doordacht, maar ook eenvoudig te gebruiken. Deze kachels zijn uitermate geschikt om een ruimte snel te verwarmen zonder dat je daar een afvoer of aansluiting voor nodig hebt. Daarnaast zijn ze ook verplaatsbaar, dus kun je de warmte overal mee naar toenemen.


De Zibro kachels zijn reukloos door hun gepatenteerde turbo verbranding. Onderin het roodgloeiende gedeelte van de brander wordt het 800 graden en boven in het witte glas wordt het 1200 graden. In die bovenste brandkamer worden alle afvalgassen verbrandt zodat deze niet alleen reukloos zijn, maar het bovendien ook een hoog rendement geeft. Kortom, zeer goede kachels voor een scherpe prijs.


Zibro

Bij Tijssen Watersport kun je terecht voor kachels van het merk Zibro. Een goed klimaat binnen jouw boot is van groot belang. Om ervoor te zorgen dat je klimaat in de koudere dagen warm is, kun je erover nadenken om een van de Zibro kachels aan te schaffen. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Bekijk ons assortiment en vindt de kachel die bij je past en bestel direct! Mocht je toch liever naar de fysieke winkel langs willen komen, dan ben je altijd welkom. Onze collega’s staan je graag te woord en geven graag advies over deze producten.


Niet alleen kun je de producten van dit merk aanschaffen, maar kunnen wij de meeste modellen een servicebeurt geven. Wij hebben bij Tijssen Watersport alle onderdelen op voorraad om dit te kunnen realiseren.


Zibro kachel kopen of overige vragen producten?
Wil jij een Zibro kachel bestellen of heb jij misschien een andere vraag over onze andere producten binnen ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 071- 54 10 185 en je kunt altijd een e-mail sturen naar info@tijssenwatersport.nl. Daarnaast is onze watersportwinkel in Leiderdorp van maart t/m september geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00. Van oktober t/m februari zijn wij dinsdag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.